» » » » Ротаційний нівелір LSP LS-500-HV

Ротаційний нівелір LSP LS-500-HV

В наличии
17500грн

Краткое описание товара

Лазерний нівелір ротаційний LSP LS500 HV Professional – універсальний професійний нівелір призначений для роботи в приміщенні та на вулиці в діапазоні 500 метрів. Конструкція компенсатора на сервомоторах повністю з металу,...
Розміри – 160 x 160 x 200 mm
Комплектація - лазерний нівелір LSP LS500HV, акумулятор, приймач, кріплення приймача на рейку, пульт управління, мішень, окуляри, джерело живлення резервний, зарядний пристрій, кейс, інструкція та свідоцтво про перевірку.
 
Ротаційний лазерний нівелір LSP LS500HV є універсальним та багатоцільовим інструментом для проведення операцій у приміщенні (з розбірливим червоним лазерним променем) та на відкритому просторі (за допомогою приймача лазерного променя). Прилад визначає горизонтальну площину, похилу та вертикальну (після повороту на 90°). Лазерний нівелір LSP LS500HV призначений для роботи на будівництві. Його сильними сторонами є міцність, стійкість до погодних умов та ефективна робота батареї, що забезпечує до 20 годин безперервної роботи. LSP LS500HV є зручним інструментом для користувача з інтуїтивно зрозумілим інтерфейсом та можливістю віддаленого керування за допомогою дистанційного пульта.
 
Інтенсивне червоне лазерне проміння, яке проектується на об'єкти, добре видно на відстані десятків метрів від приладу. Робота на відкритому просторі з використанням лазерного сенсора може здійснюватись на відстані до 250 метрів від лазерного нівеліру. Таким чином, з однієї точки лазерний ротаційний нівелір LSP LS500HV охоплює площу до 20 га.
 
Комплектація лазерного ротаційного нівеліру LSP LS500HV:
Лазерний ротаційний нівелір LSP LS500HV
кейс
приймач випромінювання
зарядний пристрій
захисні окуляри
кріплення приймача на нівелірну рейку
пульт дистанційного керування
магнітна мета
керівництво користувача
Лазерний промінь може бути нахилений в одному або двох напрямках в діапазоні ± 5 °, таким чином ухили задаються вручну без перетворення висот в різних точках. Лазерний промінь обертається навколо осі нівеліру (зі швидкостями обертання 0-60-120-300-600 об/хв) і може працювати в режимі сканування, має кілька значень кутового діапазону (0-10°-45°-90°-180°) , А вертикальний точковий лазер дозволяє будувати перпендикуляри до певних ліній.
 
Компенсатор швидко і точно вирівнює інструмент, а система сигналізації виключає виконання помилкових вимірювань, якщо прилад схильний до ненавмисного впливу, що призвело до збою установки інструменту.
 
Для роботи з лазерним нівеліром LSP LS500HV і точного визначення значень достатньо лише одного фахівця. Параметри ротаційного нівеліру FRE 207A можуть бути змінені за допомогою пульта керування, що входить до комплекту постачання.
 
Надійний захист головки, що обертається, перешкоджає механічним пошкодженням найбільш важливої ​​частини інструменту, а конструкція корпусу відповідає стандарту IP66, що дозволяє працювати в дощ або виконувати роботи в складних умовах.
 
Точність 8 мм/100 м
Дальність із приймачем до 500 м (у діаметрі)
Лазер Червоний
Тип компенсатора Самовирівнюючий, сервопривідний
Швидкість сканування 0/60/300/600 об/хв
Самовирівнювання ± 5°
Тип лазера 635 нм, 2 клас (видимий)
Діапазон установки вулону Х: ±8%; Y: ±8%
Кут розгортки променів Горизонталі 360 °, вертикаль 360 °, лазерний виска, точка зеніту
Живлення DC 4,8 - 6V, акумулятори (Ni-MH)
Час роботи до 20 годин
Робоча температура -20 ° С до 50 ° С
Захист корпусу пилу вологозахист IP64
Розміри 160 x 160 x 200 мм
Вага 3,2 кг
Похожие товары