» » » » Комплект LSP LR400 HV штатив рейка 2,4м

Комплект LSP LR400 HV штатив рейка 2,4м

В наличии
19000грн

Краткое описание товара

Лазерний нівелір ротаційний LSP LR 400 HV SET Professional + Штатив + рейка 2,4 метра (комплект) - універсальний професійний нівелір призначений для роботи в приміщенні та на вулиці в діапазоні 500 метрів.
Ротаційний лазерний нівелір LR 400 HV є універсальним та багатоцільовим інструментом для проведення операцій у приміщенні (з розбірливим червоним лазерним променем) та на відкритому просторі (за допомогою приймача лазерного променя). Прилад визначає горизонтальну площину, похилу та вертикальну (після повороту на 90°). Лазерний нівелір LR 400 HV призначений для роботи на будівництві. Його сильними сторонами є міцність, стійкість до погодних умов та ефективна робота батареї, що забезпечує до 20 годин безперервної роботи. LR 400 HV є зручним інструментом для користувача з інтуїтивно зрозумілим інтерфейсом та можливістю віддаленого керування за допомогою дистанційного пульта.
 
Інтенсивне червоне лазерне проміння, яке проектується на об'єкти, добре видно на відстані десятків метрів від приладу. Робота на відкритому просторі з використанням лазерного сенсора може здійснюватись на відстані до 250 метрів від лазерного нівеліру. Таким чином, з однієї точки лазерний ротаційний нівелір LR 400 HV охоплює площу до 20 га.
 
Комплектація лазерного ротаційного нівеліру LSP LR-400 SET:
Лазерний ротаційний нівелір LSP LR-400 HV
Штатив 1,5 м
рейка 2,4 метри
кейс
приймач
зарядний пристрій
захисні окуляри
кріплення приймача на нівелірну рейку
пульт дистанційного керування
магнітна мета
керівництво користувача
Лазерний промінь може бути нахилений в одному або двох напрямках в діапазоні ± 5 °, таким чином ухили задаються вручну без перетворення висот в різних точках.
 
Компенсатор швидко і точно вирівнює інструмент, а система сигналізації виключає виконання помилкових вимірювань, якщо прилад схильний до ненавмисного впливу, що призвело до збою установки інструменту.
 
Для роботи з лазерним нівеліром LR 400 HV і точного визначення значень достатньо лише одного фахівця. Параметри ротаційного нівеліру LR 500 HV можуть бути змінені за допомогою пульта керування, що входить до комплекту постачання.
 
Надійний захист головки, що обертається, перешкоджає механічним пошкодженням найбільш важливої ​​частини інструменту, а конструкція корпусу відповідає стандарту IP64, що дозволяє працювати в дощ або виконувати роботи в складних умовах.
 
Точність 8 мм/100 м
Дальність із приймачем до 500 м (у діаметрі)
Лазер Червоний
Тип компенсатора Самовирівнюючий, сервопривідний
Самовирівнювання ± 5°
Тип лазера 635 нм, 2 клас (видимий)
Діапазон установки вулону Х: ±7%; Y: ±7%
Кут розгортки променів Горизонталі 360 °, вертикаль 360 °, лазерний виска, точка зеніту
Живлення Li-Ion
Час роботи до 35 годин на одній зарядці акумулятора!
Робоча температура -20 ° С до 50 ° С
Захист корпусу пилу вологозахист IP55
Розміри 150 x 128 x 161 mm
Вага 1,5 кг
Похожие товары