» » » » Ротаційний нівелір LSP LR 600 H

Ротаційний нівелір LSP LR 600 H

В наличии
16000грн

Краткое описание товара

Ротаційний нівелір LSP LR 600 H являє собою точний і надежний прилад, що проектує горизонтальну плоскість на 360° з точністю ±0,8 мм на 10 м.
Функціональні особливості рівня LSP LR 600 H
 
Регульована швидкість обертання забезпечує точну та неперервну проекцію плоскості на будь-якому відстані від приладу в межах 600 м. Ротаційний нівелір LSP LR 600 H може працювати в режимах 120, 300 та 600 оборотів за хвилину.
Приймач лазерного випромінювання оснащений функцією налаштування точності прийому. Режим ±1,5 мм на 40 м забезпечить підвищену якість роботи з LSP LR 600 H, в той час як ±2,5 мм на 40 м дозволяти завершити не вимагають великої точності завдання швидше.
 
Приймач також має відключати функціями звукового оповіщення та автоматичного відключення після 3 хвилин бездіяльності.
Режим сканування доступний на п'яти можливих рівнях: 0°, 10°, 45°, 90° та 180°. Це дає можливість використовувати лазерний рівень LSP LR 600 H на окремій ділянці будівельної площадки, не створюючи сторонніх перешкод чи опасностей для оточуючих.
 
Регулювання швидкості обертання.
Вибір режиму сканування.
Зміщення сектора сканування за годинниковою або проти часникової стрілки без ручного розвороту самого приладу.
 
Характеристики нівеліру LSP LR 600 H:
 
Розроблений спеціально для роботи в суворих кліматичних умовах ротаційний нівелір LSP LR 600 H функціонує при температурі до -20°C.
 
Міцний корпус захищає пристрій від бруду та водяних бризок відповідно до стандарту IP54.
 
Автоматичне вирівнювання приладу здійснюється в діапазоні ±5° щодо горизонту. У разі перевищення кута компенсації лазерний рівень LSP LR 600 H повідомляє про необхідність ручного вирівнювання приладу та зупиняє роботу, щоб уникнути випадкових помилок.
 
Зафіксувавши ротаційну систему, ви зможете використовувати лазерний нівелір LSP LR 600 H для простого виносу точок за допомогою схилу, що має точність ±1,75 мм на 10 м. Дальність проекції видимої плоскості становить 30 м. залишитися видимою і на більшому відстані.
 
Живлення приладу здійснюється як від мережі, так і від аккумулятора забезпечує до 20 годин безперервної роботи.
 
Купити ротаційний нівелір LSP LR 600 H - гарне рішення, що дозволяє за помірну ціну отримати точний і надійний прилад, що має широкі функціональні можливості.
Похожие товары