» » » » Тахеометр TOPCON GT-1201 (EBW)

Тахеометр TOPCON GT-1201 (EBW)

В наличии
870690грн

Краткое описание товара

Роботизированный тахеометр TOPCON GT-1201 (EBW) обеспечивает высокоточные измерения 1". Измеряет расстояния на стандартную призму до 5000 метров с точностью 1.0 мм и без отражателя до 1000 метров с точностью 2 мм. Точность...

Новий роботизований тахеометр TOPCON GT-1201

Новий роботизований тахеометр TOPCON GT-1201 призначений для вирішення будь-яких геодезичних завдань. Він оснащений функцією автонаведення на призму. Ця ефективна роботизована система, для керування якої достатньо одного оператора, підтримує без відбивачеві вимірювання дальньої дії та може використовуватися в якості гібридної системи позиціювання. Крім того, надшвидкі сервомотори UltraSonic забезпечують швидкість обертання до 180 градусів/сек, це найвища швидкість обертання у світі серед приладів аналогічна класу, завдяки чому прилад забезпечує плавне й найбільш точне відстеження призми навіть при швидкому її переміщенні.

  • Ультра-точний. Тахеометр має функцію автонаведення з точністю до 1.2 мм на 100 м., а безвідбивачевий далекомір може вимірювати відстані до 1000 метрів, що розширює сферу застосування цих приладів. Крім того, нова технологія UltraTrac забезпечує максимально ефективне спостереження за призмою в будь-яких умовах, навіть на коротких відстанях при її переміщенні з високою швидкістю.
  • Ультра-компактний та надійний. Тахеометр характеризується чудовим, зменшеним корпусом, система являє собою прилад, на третину менше й легше, ніж будь-який роботизований інструмент фірми TOPCON, але при цьому у два рази швидше кожного з них. Без традиційних передач або деталей, які зношуються, двигуни UltraSonic міцніші й довговічніші - тривалість в чотири рази довше, ніж в попередніх тахеометрах і ми підтверджуємо це гарантійним терміном на п'ять років. Корпус тахеометра забезпечує пиловологозахист за стандартом IP65. Це означає, що його можна використовувати в найнесприятливіших умовах - під час дощу або снігу, а також на будмайданчику.
  • TSshield™ для захисту від крадіжки та дистанційного обслуговування інструменту. Кожен прилад оснащений мультифункціональним модулем зв'язку на базі телематики, що забезпечує максимальний рівень безпеки та технічної підтримки ваших інвестицій. Якщо активований інструмент втрачено чи викрадено, направляється кодований сигнал на прилад та вимикає його - тахеометр захищений в будь-якій точці світу. Той же самий модуль забезпечує повсякденне підключення до хмарних сервісів TOPCON, які інформують вас про існуючі оновлення програмного забезпечення та прошивки інструменту.
  • Багатофункціональне польове ПЗ. Тахеометри Topcon GT поставляються з встановленим програмним забезпеченням Basic та Magnet Field on-board, яке вже прекрасно себе зарекомендувало на декількох лінійках тахеометрів - OS, DS, PS. Функціонал програмного забезпечення Magnet Field on-board дозволяє вирішувати практично будь-які геодезичні завдання - зйомку, винос в натуру, розрахунки прямо в полі. Він містить цілий ряд функцій, таких як моніторинг, сканування, завантаження ліній та контурів об'єктів, виконання складних розрахунків, а також багато іншого. В результаті можна здійснювати прямо в полі будь-які геодезичні операції. Є можливість обміну інформацією з такими популярними програмами, як AutoCAD та Bentley MicroStation без конвертації даних.
  • Інтеграція з GNSS приймачем. Є підтримка технології Hybrid, завдяки якій зручно отримувати опорні точки й висоти при синхронізації з приймачем.

Автоматизація роботи дозволяє виконувати вимірювання набагато швидше й точніше, економити на персоналі та здійснювати більше робіт за менший час. Завдяки цьому роботизований тахеометр окупиться набагато швидше.

Стандартна комплектація:

  • Електронний тахеометр TOPCON GT-1201 (EBW) - 1 шт.;
  • Акумуляторна батарея BDC70 - 2 шт.;
  • Зарядний пристрій для двох акумуляторів CDC68 - 1 шт.;
  • Кабель живлення - 1 шт.;
  • Стилус - 1 шт.;
  • Кришка на об'єктив - 1 шт.;
  • Бленда - 1 шт.;
  • Комплект юстувальних інструментів - 1 шт.;
  • Серветка для оптики - 1 шт.;
  • USB-Flash 4 Гб - 1 шт.;
  • Кейс для транспортування з ременями - 1 шт.
Похожие товары