Мініпризма з віхою NIVOLINE PS09

В наличии
4140грн

Краткое описание товара

Міні-призма PS09 NIVOLINE з віхою використовується для геодезичної зйомки, спостережень та інших досліджень. Ця модель сумісна з усіма сучасними електронними тахеометрами. Призма діаметром 25 мм має два коефіцієнта "0" та...

Міні-призма PS09 NIVOLINE з віхою використовується для геодезичної зйомки, спостережень та інших досліджень. Ця модель сумісна з усіма сучасними електронними тахеометрами.

  • Особливості - призма діаметром 25 мм має два коефіцієнта "0" та "-30". Для того, щоб двостороннє використання було зручним, міні-призма обладнана двома бульбашковими рівнями, розміщеними на протилежних сторонах рамки-оправи.
  • Переваги - призма може експлуатуватися як окремо, так і спільно з міні віхою довжиною 1.25 м.
  •  - при використанні з міні віхою - призма може вільно переміщатися по всій довжині вішки, при цьому вона надійно фіксується спеціальним важільним механізмом.
  •  - при використанні без міні віхи - призма ставитися на наконечник, при цьому досягається хороша точність центрування над точкою. Призма також може бути використана спільно з великою віхою оснащеної різьбою 5/8'' або перехідником для установки. Перехідник, який забезпечує цю можливість, також дозволяє встановити міні-призму на трегер з адаптером.
  • Довговічність - всі металеві елементи набору якісно та яскраво пофарбовані для запобігання від корозії. Мішень забезпечена контрастними стрілками, що вказують точно в центр, що полегшує роботу з тахеометром на далеких відстанях.
  • Грані призми мають амальгамне покриття, що забезпечує максимальну відбивну здатність і запобігає запотівання призми зсередини.